Mediabakery

Mediabakery – opgericht in maart 2010 – is het ontwerpbureau en portfolio van visual designer en art-director Jeffrey ter Stege, 19  jaar in het ontwerpersvak.  Afgestudeerd als Master of Arts in Interactive Multimedia aan University of Portsmouth en Hogeschool voor de Kunsten van Utrecht. Zijn werkervaring is opgedaan bij drukkerijen, webdesign bureaus en broadcast- en multimedia bedrijven.

Onze klanten

Onze klantenkring  bestaat uit zelfstandigen (zzp-ers), startups tot MKB en groter. Van televisieproducenten, omroepen, programmamakers, multimediale bedrijven, decorontwerpers en bedrijven in zakelijke markt/dienstverlening.

Testimonials

“Jeffrey has developed the corporate identity elements of Sproutside and did a wonderful job. Not only did he deliver some great concepts, he also was able to adapt our expectations on short term. Above all Jeffrey is a reliable and responsive professional who I surely recommend to others”.

Mathijs Koper – Managing Director and Co-founder Outside Inc.

“Ontzettend leuk om met Jeffrey te werken. Gaaf om te zien hoe hij van niets iets heel gaafs maakt. Leuk om samen te werken en een expert op het gebied van videographics en 3D animatie!”

Marthijn Tabak – Head of Communications & PR Zoover Nederland

“Jeffrey heeft zowel onze folder als onze website op excellente wijze vormgegeven. Hij heeft het vermogen zich goed in te leven in zijn klant/doelgroep. Bovendien is hij een zeer betrouwbaar en prettig persoon om mee samen te werken.”

Annemarie Kipping – Loopbaanadviseur en studiekeuzeadviseur

“Jeffrey heeft mijn site meijercoaching.nl volledig opnieuw ontworpen, met als resultaat dat nieuwe klanten vaak vertellen de site zo aan te spreken. Klanten herkennen zich in hun hulpvraag voor hun kind met bijvoorbeeld ADHD. Bovendien leidt het sitebezoek vaak tot een call-to-action, waar de site natuurlijk ook voor bedoeld is.

David Meijer – Owner Meijer Coaching

“Mediabakery heeft voor ons de website ontworpen. Dit is op professionele wijze gedaan. Mijn eigen inbreng en ideeën zijn omgezet in een voor mij perfecte website. Kortom prettige samenwerking waarbij de goede balans aanwezig is tussen de eigen inbreng van de klant en de invulling van de opdracht met een goed resultaat waar ik zeer tevreden over ben.”

Ingrid van Leusden – Owner Talent2Support

“Jeffrey has got a positive and creative mindset that makes him very pleasant to work with.”

Eric Groeneveld – Owner 01Media

“Jeffrey is a great person. It’s a pleasure working with him. He is experienced, creative, deliveres on time and on budget.”

Niels van Boheemen – Freelance Project Manager .

“I’ve come to know Jeffrey as a keen, reliable person who knows what he’s talking about. He’s very accurate and dedicated to get the best out of every project and always willing to help out.”

Annet Blanken – Marketing Communications Manager Alterian

“Jeffrey is een prettige vent om mee te werken. Over de site die hij voor mij gemaakt heeft ben ik erg tevreden. Jeffrey denkt mee en je merkt dat hij houdt van werk!!!”

Ralf Wildeboer – Owner Mika-Media B.V.